KALLOS KJMN Blueberry Szampon 1000ml

Wysyłka już od 7,99 zł

9,35 zł

0,94 zł za 100 ml

Kallos

0000015834

5998889511562

44

Opis

Opis

Odżywczy szampon do włosów o zapachu jagodowym do włosów suchych, zniszczonych i poddanych obróbce chemicznej.

KJMN Kosmetyki specjalistyczne Kallos KJMN dbają o włosy wysuszone, zniszczone i podatne na uszkodzenia. Obecność protein jedwabiu i olejku z oliwek sprawiają, że włosy nabierają wilgoci oraz zdolności zatrzymywania jej na dłużej; blasku i elastyczności. Dodatkowo linia szamponów Kallos KJMN wzbogacona została w keratynę, dzięki której nawet najkłopotliwsze włosy zostają zregenerowane, a struktura włosa – odbudowana. Regularne stosowanie szamponów, odżywek i masek gwarantuje utrzymanie włosów w doskonałej kondycji.

Szampon do dla suchych, zniszczonych i poddanych obróbce chemicznej włosów z ekstraktem z czarnej jagody i olejkiem awokado o działaniu rewitalizującym. Delikatnie czyści i równocześnie wyczarowuje bardzo zdrowe, elastyczne i lśniące włókna włosów. Aktywny składnik czystego oleju Awokado odżywia włókna włosów i skórę głowy.

  • Natychmiast rewitalizuje włosy
  • Odżywia włókna włosów i skórę głowy
  • Delikatnie oczyszcza
  • Polecany do włosów suchych, zniszczonych i poddanych obróbce chemicznej
  • Posiada ekstrakt z jagód + olejek z awokado

Dzięki zawartości wysokiej koncentracji antyoksydantów, minerałów i witamin natychmiast rewitalizuje, zniszczone, poddane obróbce chemicznej włosy. Aktywny składnik czystego oleju Awokado odżywia włókna włosów i skórę głowy.

Sposób użycia : Wmasować odpowiednią ilość szamponu we włosy, spienić, a po dokładnym umyciu spłukać wodą.

Rezultat: Włosy, jak i skóra głowy są dogłębnie i natychmiastowo odżywione.

Najlepszy efekt osiągniesz stosując szampon z innymi produktami z tej serii.

Dane

Dane

Dla kogo?Dla niej
Rodzaj produktuSzampony
Pojemność601 - 1000 ml
Cechy specjalneDo spłukiwania
Rodzaj włosówZniszczone
DziałanieRegenerujące
SeriaKJMN

Produkty powiązane

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: